logo KnapZICHTwerk

Bel of mail mij

BEZOEK ONZE WEBSHOP

www.chique-meubels.nl

www.chique-meubels.nl
Een grote collectie import meubels voor outlet prijzen!


LAAT EEN BERICHT ACHTER

gastenboek

Ga naar ons gastenboek en laat een bericht achter als u tevreden bent met ons werk en onze service.

KnapZICHTwerk: Verbouwingen

U kunt bij ons terecht voor alle renovatie werkzaamheden of verbouwing van uw huis.
Zoals:

U heeft een klus maar geen tijd. Of uw goede voornemens zijn nog steeds niet uitgevoerd. Spaar uzelf een hoop ergenis en tijd en laat de klus doen! KnapZICHTwerk regelt het voor u snel, vakkundig én voordelig! Ook de ideale oplossing voor de afwerking van uw nieuwe of gerenoveerde woning! Wij leveren vele soorten afwerkmaterialen, maar verwerken ook door u aangeschafte benodigdheden.

U kunt ervan op aan dat alle werkzaamheden netjes en schoon worden uitgevoerd. En terwijl uw wensen voorop staan, proberen wij de overlast tijdens werkzaamheden in en om uw huis tot een minimum te beperken.

Schilderwerk

KnapZICHTwerk schildert alles waar een kwast of roller aan te pas komt!

Laat uw schilderwerk aan ons over: wij doen het voordelig en snel Ons team staat voor u klaar KnapZICHTwerk doet al uw schilderwerk

Een wand of plafond voorzien van een egale kleur zonder strepen, dat valt nog niet mee. Gelukkig doen wij het graag en goed. En tegen een tarief die de keuze tussen zelf proberen of uitbesteden erg gemakkelijk maakt. Dat geldt ook voor het schilderen, beitsen en lakken van kozijnen, deuren, vloeren, radiatoren, kasten, tafels, stoelen... Verf naar keuze kunt u zelf aanschaffen of door ons laten verzorgen. Daag ons uit en geef uw meubels een tweede leven!

Een wand of plafond voorzien van een egale kleur zonder strepen, dat valt nog niet mee. Gelukkig doen wij het graag en goed. En tegen een tarief die de keuze tussen zelf proberen of uitbesteden erg gemakkelijk maakt.

Dat geldt ook voor het schilderen, beitsen en lakken van kozijnen, deuren, vloeren, radiatoren, kasten, tafels, stoelen... Verf naar keuze kunt u zelf aanschaffen of door ons laten verzorgen. Daag ons uit en geef uw meubels een tweede leven!

Stucwerk

Wij gaan zo ver als u wilt!

KnapZICHTwerk doet uw stucwerk vakkundig en voordelig Stucwerk: vraag KnapZICHTwerk naar de mogelijkheden Stuckwerk: strakke afwerking

Voordat uw muren, wanden en plafonds toe zijn aan de finishing touch, moeten ze strak en glad zijn. Wij kunnen elke oppervlakte egaliseren met gips. U kunt zelf aangeven of u het hierbij laat, of u het gips saus-, behang- of sierpleisterklaar afgewerkt wilt hebben of dat u de complete afwerking aan ons overlaat.

Spachtelputz of sierpleister

Mozaïek sierpleister - Uniek in Nederland!

Kris Ons team staat voor u klaar Ons team staat voor u klaar

Dit bijzondere pleisterwerk is steenhard en watervast, goed schoon te boenen, naadloos verwerkbaar en kleurecht. Dus ook ideaal in de keuken en langs trappen.

Mozaïek sierpleister is nieuw en wint snel aan populariteit. De spikkelige pasta bestaat uit fijne kwarts- en marmerkorrels met acrylhars als bindmiddel. Uniek in Nederland!

De korrels zijn in natuurlijke kleuren geverfd. Door de vele combinaties is er voor elk interieur de juiste uitstraling, van enkelkleurig tot bontgespikkeld. Wilt u er een extra glinstertje in? Geen probleem.

Voordat het wordt aangebracht, behandelen we uw muur met speciale specie voor optimale egalisatie en hechting. Mozaïek sierpleister is een aparte afwerking. Het biedt meer praktische eigenschappen tegen een minder hoog prijskaartje dan het bekende spachtelputz. Wij komen graag en vrijblijvend bij u langs voor een demonstratie en een prijsopgave op maat.

Scheurarm sierpleister - Supersterk en elastisch!

Deze sierpleister lijkt op spachtelputz, maar sterker en elastischer. Hierdoor is de kans op scheuren bij gebruik over bouwnaden aanzienlijk kleiner. Het weerbestendige materiaal bestaat uit marmerkorrels in lijmachtige massa, verstevigd met synthetische microvezels. Het wordt van onder naar boven opgebracht. Door de speciale massa trekt na circa 8 uur de mooie, egale structuur erin.

Scheurarm sierpleister van KnapZICHTwerk is een veilige, mooie en voordelige afwerking. Wij komen graag en vrijblijvend bij u langs voor een demonstratie en een prijsopgave op maat.

Vloeren

Wij leggen laminaat, parket of planken

Kris Ons team staat voor u klaar Ons team staat voor u klaar

U koopt een vloer tegen doe-het-zelfprijzen of laat de vloer door ons inkopen. KnapZICHTwerk legt uw vloer vakkundig. Dat is dubbel voordeel en gemak! Planken, laminaat of parket: wij zijn van alle markten thuis. Terwijl u uitrust van het inkopen doen, leggen wij het er snel en vakkundig in. Dus waarom zou u er zelf aan beginnen? U kunt bij ons terecht voor advies over opmeten en materialen. Indien gewenst kopen wij de materialen in.

Tegelen

U koopt, wij lijmen!

Kris Ons team staat voor u klaar Ons team staat voor u klaar

Voor tegelwerk geldt hetzelfde als voor vloeren: voor u misschien een lastige, niet-alledaagse klus, voor KnapZICHTwerk een vertrouwde zaak. In elk vertrek plaatsen wij uw vloer- en wandtegels; vakkundig en strak tot de laatste voeg! U kunt bij ons terecht voor advies over opmeten en materialen. Indien gewenst kopen wij de materialen in.


©2013 KnapZICHTwerk | Home | Wie zijn wij | Contact |Gastenboek