logo KnapZICHTwerk

Bel of mail mij

BEZOEK ONZE WEBSHOP

www.chique-meubels.nl

www.chique-meubels.nl
Een grote collectie import meubels voor outlet prijzen!


LAAT EEN BERICHT ACHTER

gastenboek

Ga naar ons gastenboek en laat een bericht achter als u tevreden bent met ons werk en onze service.

KnapZICHTwerk: Keukens en meubels op maat gemaakt

Meubels op maat door KnapZICHTwerk Keukens op maat Tuinhuisjes op maat

Nergens zo goedkoop!

U zoekt een nieuwe keuken, inloopkast, eettafel of ander meubilair? U wilt iets bijzonders van hoge kwaliteit en tóch betaalbaar?

Wij maken alles exact op maat en precies naar uw wens. Een bar, keukenblok, tv-meubel, wandkast... U bedenkt het, wij maken het. U bent dus verlost van de standaard (keuken)kastmaten en u kunt uw zoektocht dat ene betaalbare meubel in uw stijl staken. En: alles wordt uiterst netjes, schoon en vakkundig gemonteerd. Denk buiten de grenzen van het standaardwerk; laat uw meest ideale oplossing maken. Snel, vakkundig én voordelig!

Kasten en meubels

Meer mogelijk dan u denkt!

Inloopkasten, doorloopkasten, wandkasten, boekenkasten, ladekasten... Laat ze helemaal op maat en naar persoonlijke smaak maken. Met keuze uit verschillende materialen, knopjes en greepjes, handige snufjes en luxueuze accessoires.

U benut uw ruimte optimaal en stemt de kastindeling geheel af op uw wensen. Ideaal voor de woon- en slaapkamer, maar ook in kleinere ruimtes als hal en zolder is vaak meer mogelijk dan u denkt! Een passend en betaalbaar tv-meubel of dressoir onvindbaar? Laat uw fantasie de vrije loop en laat ons het realiseren! Van boekenplank tot bedombouw. Wij denken graag met u mee. Op de millimeter nauwkeurig en tot de nachtkastjes aan toe...

Kiest u voor een kant-en-klare oplossing, kijk dan in onze Chique meubels webshop. Hier bieden wij u een grote collectie import meubels tegen outlet prijzen!

Tuinmeubels

Nergens zo goedkoop!

KnapZICHTwerk importeert zelfstandig hoogwaardig buitenbouwwerken in uit Polen. Prieeltjes, veranda's, tuinhuisjes, blokhutten en carports: allemaal topmateriaal. En supervoordelig: U bent inclusief montage voordeliger uit dan wanneer u elders alleen een zelfbouwpakket aanschaft!


©2013 KnapZICHTwerk | Home | Wie zijn wij | Contact |Gastenboek