logo KnapZICHTwerk

Bel of mail mij

BEZOEK ONZE WEBSHOP

www.chique-meubels.nl

www.chique-meubels.nl
Een grote collectie import meubels voor outlet prijzen!


LAAT EEN BERICHT ACHTER

gastenboek

Ga naar ons gastenboek en laat een bericht achter als u tevreden bent met ons werk en onze service.

KnapZICHTwerk: Keukens

Keukens van KnapZICHTwerk Ons team staat voor u klaar Ons team staat voor u klaar

Nieuw! Bezoek onze keukenshowroom

Hoekkeukens, eilandkeukens, doorloopkeukens. Van klassiek tot modern. KnapZICHTwerk levert kastfrontjes in vele soorten en kleuren. In combinatie met een deurgreep naar wens creëert u uw eigen stijl. Met eigen ogen bekijken? Wij ontvangen u graag in onze nieuwe showroom! Maak een afspraak.

Uw droomkeuken

Uw droomkeuken, precies zoals u wilt! KnapZICHTwerk realiseert het. Hoezo "dit kastje past net niet"? Alles past! Hoog, laag, diep, ondiep, lades en planken, alles kan en mag! Ontwerp het zelf...

En om meteen af te rekenen met het grootste vooroordeel: een maatwerkkeuken van KnapZICHTwerk is goedkoper dan een vergelijkbare standaardoplossing! Met dank aan de ongekende sterke prijs/kwaliteitsverhouding uit Polen.

Uw keuken 100% Compleet

We kunnen complete keukens leveren en monteren. Dus inclusief kastinterieurs, verlichting, aanrechtblad, wasbak en kranen. U kiest, u bepaalt. Indien gewenst geven wij u natuurlijk graag een passend advies.

Inbouwapparatuur

U kunt uw ideale inbouwapparatuur zelf inkopen of ons de beste oplossing laten zoeken. Hoe dan ook, bij KnapZICHTwerk bent u niet afhankelijk van een selectie merken waarmee een dealerschap is afgesloten. Wij helpen u graag de juiste keuzes te maken.

Afspraak bij u thuis!

Anders dan bij de standaard keukenzaak, komen wij bij u thuis kennismaken en uw wensen bespreken. Zo krijgen wij een goed beeld van uw specifieke situatie. Door onze ruime ervaring kunt u rekenen op gedegen advies.

Impressie

Nadat we samen een plan hebben gemaakt op basis van uw wensen en mogelijkheden, krijgt u van ons gespecificeerde offerte en een tekening voor een maximale voorstelling.

We heten niet voor niets KnapZICHTwerk!


©2013 KnapZICHTwerk | Home | Wie zijn wij | Contact |Gastenboek